kovinska-konstrukcija
hala
konstrukcija
konstrukcija-2
Montaža mavčnih plošč

Montaža gips plošč

Nudimo vam montažo mavčnih plošč. Za vas opremljamo poslovne stavbe, stanovanja in ostale objekte.

Poleg preproste namestitve mavčnih plošč na strop, izdelave kompleksnejših struktur (okrogline, različni nivoji) ali montaže predelnih sten, pripravimo vse potrebno za optiko, električno napeljavo in ostale dodatke - izvrtamo luknje za luči ali za kljukice za obešanje slik...

Mavčne plošče pred zaključnim premazom tudi grundiramo in vam svetujemo glede uporabe priporočenih premazov (ometi, premazi, ploščice, tapete...), saj niso vsi primerni za nanašanje na mavčne plošče.

Uporaba mavčnih plošč

Mavčne plošče lahko nalepimo direktno na podlago (vendar odsvetujemo za prostore z vlažnimi stenami) ali jih pritrdimo na kovinske konstrukcije, ki smo jih predhodno namestili na stene. Pozorni smo seveda tudi na pravilno izbiro profilov, ki omogočajo trdno sestavo konstrukcije. Lahko pa plošče uporabimo tudi za izravnavo neravnih tal (suhi estrihi). Takšna površina je nato primerna za polaganje PVC ali drugih tankih talnih oblog.

Montaža mavčnih plošč na višini

S pomočjo dvižne ploščadi za vas opravljamo tudi namestitev kovinskih konstrukcij in pritrditev mavčnih plošč na višini.

Svetovanje pri izbiri materiala

Material vam priskrbimo v dogovoru z vami - svetujemo vam tudi pri izbiri, saj imamo že leta izkušenj z različnimi proizvodi, seznanjeni pa smo tudi z novostmi na tržišču. Glede na vaše želje izberemo ustrezne mavčne plošče; ognjeodporne, impregnirane (za vlažne prostore), ognjeodporne impregnirane, ostale posebno obdelane plošče ali povsem navadne plošče. Pri izbiri debeline suhomontažnega ometa smo pozorni tudi na želene lastnosti za katere želimo, da jih bo omet imel (toplotna in zvočna izolacija, ognjevarnost). Zato priporočamo vsaj 12,5 mm debele mavčne plošče. 

Lahko pa namestimo tudi vaše že kupljene mavčne plošče.

Dobro uglašena ekipa

Držimo se dogovorjenih rokov, uporabljamo profesionalno orodje in kvalitetne materiale (mavčne plošče, profile, vijake), pri svojem delu pa smo skrbni in natančni. 

Za več informacij nas pokličite na 031 360 330 ali izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Montaža mavčnih plošč